Afvalcontainer huren voor ICT afval

Naast een éénmalige opruiming door onze landelijke ICT-ophaalservice, kunt u voor een regelmatige afvoer ook kiezen voor een handige afvalcontainer. Na de containerplaatsing geeft u zelf aan wanneer deze vol is om te wisselen voor een lege. Indien gewenst kan een container direct gevuld worden op locatie. Onze chauffeur zorgt voor het inladen en neemt de apparatuur dan direct mee.

container voor ict afval

Welk soort Afvalcontainer huren?

Het formaat, afsluitbaar of niet en de hoeveelheid containers bepalen we aan de hand van de omvang van het af te voeren computerafval. Wij adviseren u graag over de juiste container passend bij uw situatie. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend voorstel of bel voor meer info naar 0499 234000

Wat voor soort ICT afval kunt u afvoeren?

Naast oude computers, laptops, servers, monitoren, printers en alle overige randapparatuur kunnen ook vertrouwelijke materialen zoals harde schijven, tapes en archiefmappen veilig opgeslagen worden. Lees onze informatie over de vernietiging van harde schijven. Daarnaast kunnen we in overleg ook overige materialen zoals kantoormeubilair en incourante goederen afvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer wordt uw container geplaatst, gewisseld of opgehaald?

Nadat u onze schriftelijke offerte hebt goedgekeurd, kunnen we binnen 3 werkdagen plaatsen op uw locatie. We hebben dan afgesproken of we de containers direct vullen, tijdelijk laten staan zodat u zelf rustig kunt vullen of dat we over gaan tot een vaste plaatsing. Het moment van wisselen of ophalen van een volle container bepaalt u zelf via een volmelding.

Wat kost een container?

Bij een eenmalige plaatsing rekenen we met 2 soorten kosten namelijk voorrijkosten bij plaatsen en ophalen en eventueel verwerkingskosten. Onder deze laatste vallen bijvoorbeeld de kosten voor het verwerken van oude beeldschermen of apparatuur met batterijen. Bij een vaste plaatsing (minimaal 12 maanden) en ledigingen op afroep, rekenen we met een voordelig huurtarief. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte per mail.

Wat gebeurt er met de materialen?

Nadat we de containers hebben opgehaald, wordt de inhoud gesorteerd voor duurzame recycling en worden archieven en datadragers gecertificeerd vernietigd.

Uw voordelen op een rij:

  • Makkelijk in gang te zetten. Op afroep container laten ledigen.
  • Alle soorten ICT en elektronica afval, apparaten of onderdelen
  • 100% gecertificeerde datavernietiging van datadragers
  • Snelle reactie binnen enkele werkdagen door heel Nederland
  • WEEELABEX gecertificeerde recycling volgens Europese wetgeving

Afvalcontainer nodig?

Makkelijk en snel een container bestellen of vrijblijvend informatie opvragen.

Klik hier!