Laptops verkopen voor bedrijven

Wilt u als bedrijf of instelling uw partij overtollige laptops verkopen? Recycling Best is een ervaren opkoper en we doen graag een bod op uw oude zakelijke laptops. Wij kopen vanaf 5 stuks voor de beste prijs. Laptops verkopen zet u gemakkelijk in gang door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt dan een vrijblijvende waardebepaling inclusief het ophalen vanaf uw locatie en een datavernietiging certificaat. Wij staan voor een vlotte afhandeling met een betaling binnen 3 dagen via een inkoopnota.

Hoe werkt de inkoop van laptops?

Neem bij voorkeur contact met ons op via het contactformulier. Hierin informeert u ons over specificaties zoals het aantal, merk, model en type processor van de laptops. U ontvangt dan vaak dezelfde dag een vrijblijvend aanbod voor uw oude laptops per mail. Wij kopen alleen laptops vanaf Windows 7 met een i3, i5 of i7 processor. Verder dienen zij goed te functioneren, onbeschadigd en compleet met adapter en accu te zijn. Oudere of incomplete laptops laat u makkelijk hier ophalen voor recycling. Hebt u een vraag? Bel ons gerust 0499 234 000.

Na akkoord halen we de apparatuur op de afgesproken datum bij u op. Wij verzorgen de werkzaamheden en laden alle apparatuur zorgvuldig voor u in. Eventueel overig computerafval wordt ook meteen gratis afgevoerd.

Na ontvangst testen we alle systemen en wordt alle aanwezige data verwijderd. Binnen 3 dagen ontvangt u naast een overzicht, ook een data vernietigingsverklaring met een inkoopnota welke vervolgens binnen 3 dagen zal worden betaald.

Inclusief afvoer ICT computerafval

Als wij laptops of andere apparatuur bij u opkopen en ophalen, nemen we het eventueel overige computerafval GRATIS mee. U kunt hierbij denken aan oude monitoren, printers, toetsenborden, kabels en randapparatuur. Met onze professionele ophaalservice is afvoeren en recycling altijd conform de wettelijke Nederlandse voorschriften. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Snel, gemakkelijk en veilig.

De voordelen voor u zijn:

  • Snelle ophaalservice door heel Nederland
  • Alles wordt opgeruimd, ook alle overige oude ICT
  • De beste prijs en snelle afwikkeling via onze inkoopnota
  • 100% gecertificeerde datavernietiging.
  • Beste service voor bedrijven en instellingen

Overtollige partij laptops aan te bieden?

Ontvang hier een gratis waardebepaling.

Klik hier!