Oude Computers laten ophalen

Wilt u als bedrijf of instelling uw oude computers, afgeschreven hardware en overig ICT-afval professioneel en verantwoord laten afvoeren? Schakel dan de landelijke ophaaldienst van Recycling Best in. Het laten ophalen is ook nog eens helemaal gratis, mits u minstens 150 kg Pc’s of laptops hebt. Hebt u minder of andere soorten ICT afval, dan betaald u slechts € 89,- voorrijkosten.

Alle soorten oude apparaten en elektronica halen wij doorgaans binnen 5 werkdagen dagen bij u op. U kunt hierbij denken aan computers, laptops, servers, monitoren, tv’s, printers, telefoons inclusief adapters en snoeren. Zelfs huishoudelijke apparatuur zoals een koffiezetapparaat. Alles wordt opgeruimd en ingeladen. Recycling Best is WEEELABEX gecertificeerd voor een verantwoorde inzameling van afgedankte ICT apparatuur en e-waste.

oude computers ophalen

Oude Computers Afvoeren? Zo werkt het.

Vul het online aanmeldformulier in en geef een omschrijving van soort en hoeveelheid apparatuur. Hebt u minder dan 150 kg computers, dan betaald u € 89,- aan voorrijkosten. Heeft u een specifieke vraag, bel dan met 0499 234 000 voor meer informatie. Na uw online aanvraag ontvangt u een vrijblijvend voorstel per mail. Bij een akkoord halen we vaak binnen 5 werkdagen of in overleg bij u op. Als u zorgt dat alles bij elkaar staat, verzorgen wij het opruimen, inpakken en het inladen ter plaatse. We nemen zelf voldoende bakken, kratten en rolcontainers mee om alles in te laden. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een WEEELABEX certificering voor het inzamelen en afvoeren van computerafval en overig bedrijfsafval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recyclen volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. U levert hiermee een bijdrage aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

De voordelen voor u zijn:

  • Alle soorten en hoeveelheden ICT apparatuur ophalen
  • Ophalen is gratis vanaf 150 kg Computers of Laptops
  • Alleen voor bedrijven en instellingen
  • Professionele medewerkers voor het inruimen op locatie
  • 100% gecertificeerde datavernietiging
  • Duurzaam recyclen volgens de wettelijke richtlijnen

Contactformulier voor ICT Ophaalservice

Snel onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen?

Klik hier!