Gecertificeerde vernietiging mobiele telefoons en smartphones

Wilt u als bedrijf of instelling uw oude telefoons, smartphones of iPhones 100% veilig en vertrouwd laten ophalen en vernietigen? Dan kan dat met de professionele landelijke ophaalservice voor bedrijven van Recycling Best. Informeer ons over het aantal telefoons via het online contactformulier en u ontvangt binnen 1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte. Bellen met 0499 234000 voor meer info kan natuurlijk ook.

Tip! informeer ons ook over het eventuele overige ICT- en computerafval. Dit kunnen we dan tegelijkertijd ophalen en verantwoord recyclen. Wij verzorgen alle opruimwerkzaamheden op uw locatie, wel zo makkelijk.

Werkwijze telefoons vernietigen

Na uw schriftelijk akkoord op onze offerte, halen we alle telefoons volgens afspraak bij u op met een verzegelde databox. U ontvangt dan direct na het inladen een ondertekend afhaalrapport waarop de telefoons vermeld staan. Vervolgens sturen wij u binnen 3 werkdagen het vernietigingscertificaat inclusief een registratie van de serienummers van alle telefoons. Dit certificaat ontvangt u zowel digitaal en per post. Eventuele simkaarten en geheugenkaarten worden ook vernietigd.

De voordelen voor u zijn:

  • 100% veilig inclusief vernietigingscertificaat
  • U voldoet aan uw zorgplicht volgens AVG wetgeving
  • Binnen 5 werkdagen laten ophalen en vernietiging
  • Combineren met de ICT-afval ophaalservice
  • Alle restmaterialen worden duurzaam gerecycled
  • Deze service is alleen voor bedrijven en instellingen

Oude telefoons veilig laten vernietigen?

Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte of vraag meer informatie.

Klik hier!