Computer Server Recycling

Recycling Best is dé specialist voor het opruimen en afvoeren van al uw oude servers en overige ICT apparatuur op locatie! Het ophalen voor server recycling is geheel gratis vanaf 150 kg voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Alle opruim-werkzaamheden worden professioneel en veilig uitgevoerd. Vul het online contactformulier in of bel voor meer informatie met 0499 234 000.

Naast servers verwijderen we ook meteen al het overig Computerafval. Denk hierbij aan Pc’s, monitoren, laptops, printers, routers, switches of bekabeling. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Alles zorgvuldig en snel opgeruimd door het ervaren team van de ICT Ophaalservice.

server recyclen

Server Recyclen? Zo werkt het.

Laat via het online contactformulier weten welke soort en hoeveelheid apparatuur u wilt laten opruimen. U ontvangt vaak dezelfde dag een vrijblijvend voorstel of meer informatie. Na uw akkoord bevestigen we altijd per mail en stemmen we het afhaalmoment met u af. Wij verzorgen het demonteren, opruimen, verpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, behalve aan te wijzen wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie. Indien u voor datavernietiging kiest, ontvangt u binnen 3 werkdagen een vernietigingscertificaat voor een veilige vernietiging van harde schijven.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke registratie voor het afvoeren van uw ICT-afval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recycling volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. Hiermee draagt u bij aan de totstandkoming van een circulaire economie.

De voordelen voor u zijn:

  • Gratis voor bedrijf en instelling vanaf 150 kg servers
  • Inclusief demontage en opruimen van alle overige oude ICT
  • 100% Gecertificeerde Veilige datavernietiging
  • Een donatie aan een goed doel bij grotere hoeveelheden
  • Makkelijk in gang te zetten door vlotte communicatie

Uw oude servers Gratis laten afvoeren?

Vul hier het formulier in voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Klik hier!