Hardware Opkopen

Als bedrijf of instelling uw overtollige ICT apparatuur zoals gebruikte PC’s, laptops of servers laten opkopen tegen een hoge restwaarde? Recycling Best is een ervaren opkoper van ICT hardware voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. U verkoopt altijd inclusief transport vanaf uw locatie en een 100% gecertificeerde datavernietiging. Neem online contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of bel voor een specifieke vraag naar 0499 234 000.

We kopen partijen vanaf 10 stuks en alleen van bedrijven of instellingen:

  • PC’s en Desktop computers met een Core i3, i5 en i7 (8ste generatie of hoger)
  • Laptops/Notebooks met een i3, i5 of i7 (7de generatie of hoger)
  • Printers niet ouder dan 3 jaar
  • Monitoren vanaf 22 inch
  • Netwerkapparatuur en Servers niet ouder dan 5 jaar

Ook als u andere apparaten heeft waarvan u denk dat het nog waarde heeft. Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en kunnen meestal direct een inschatting voor u maken.

hardware computers opkoper

Zo werkt oude hardware opkopen

Uw restpartij ICT aan Recycling Best verkopen is makkelijk in gang te zetten. Laat ons weten om welke soort en hoeveelheid hardware het gaat door het online contactformulier in te vullen. Informatie over merk, model en aanwezige onderdelen helpen bij een nauwkeurige prijsbepaling. Wij laten u dan binnen 1 werkdag een vrijblijvend bod toekomen. Hebt u een specifieke vraag, bel met 0499 234 000.

Indien u akkoord bent, halen we de goederen binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. Dit is inclusief het opruimen, inladen en transporteren vanaf uw locatie door onze professionele medewerkers. Direct na verlading ontvangt een volledig ingevulde en getekende vrijwaring en binnen 5 werkdagen ontvangt u de ontvangstrapportage en betaling.

Overige computerafval en datavernietiging

De verkoop van afgeschreven hardware is vaak ook een goed moment voor het opruimen van overig computerafval en afgedankte apparaten. De afvoer van ICT-afval voor recycling is in combinatie met de verkoop geheel gratis. Laat ons gerust weten wat er weg kan en wij verzorgen het complete opruimwerk.

Als opkoper van uw ICT Hardware verzorgen wij de volledige datavernietiging van uw privacygevoelige data inclusief certificaat.

De voordelen van hardware verkopen:

  • De maximale waarde voor uw overtollige hardware
  • Professionele ICT Ophaalservice voor bedrijven door heel Nederland
  • Inclusief de afvoer van alle overige ICT-afval
  • Gecertificeerde datavernietiging
  • Vertrouwelijk, vlotte afhandeling en een snelle betaling

Uw overtollige hardware verkopen?

Informeer ons over uw partij overtollige hardware en ontvang gratis een vrijblijvende waardebepaling.

Klik hier!