Oude Printplaten Inleveren

Wilt u een partij oude printplaten inleveren voor geld? Dan kunt u deze tegen een goede kiloprijs verkopen aan Recycling Best. Neem contact met ons op via 0499 234000 om een afspraak te maken. Bij Recycling Best kunt u alle soorten oude printplaten verkopen zoals moederborden, insteekkaarten en geheugenkaarten. Daarnaast kopen we ook laagwaardige printplaat uit bijvoorbeeld radio's of voedingen. Hebt u een mix van allerlei soorten printplaat? Geen nood, we helpen met sorteren of bieden een kilo-prijs in de mix.

Ons bedrijf is gevestigd in Best, vlakbij Eindhoven. Wij kopen van particulieren en bedrijven, zowel kleine als ook grote hoeveelheden printplaten.

oude printplaten inleveren

Beste Prijs & Vrijblijvende Waardebepaling

De opbrengst van printplaten wordt bepaald door de hoeveelheid en soort (edel) metaal dat erin is verwerkt. Naast goud, bevatten deze ook zilver, palladium, platina en koper. De exacte inhoud is op het oog niet te vast te stellen, maar door de ervaring worden zij onderverdeeld naar toepassing of anders; laag-, middel- en hoogwaardige kwaliteit. Een toepassing is bijvoorbeeld: moederbord, videokaart of geheugenkaart.

Laagwaardige printplaten hebben vaak een functie in huishoudelijke apparatuur of voor het verzorgen van elektrische stroom (voeding). Hoogwaardige printplaten bevatten chips voor rekenkracht en komen veelal uit computers, mobiele telefoons en professionele telecomapparatuur. Indien u een gemengde partij printplaten hebt geven wij u een prijs op basis van een inschatting.

Oude Printplaten Inleveren? Zo werkt het.

  • Bel 0499 234000 voor het maken van een afspraak en breng uw printplaten mee naar Best. Dit kan meestal dezelfde dag of in overleg.
  • Indien nodig helpen we met sorteren voor de hoogste opbrengst. 
  • We wegen uw printplaten nauwkeurig per soort en bepalen een prijs per kilogram.
  • U ontvangt inkoopbon, de betaling is direct per bank of contant.
  • Vooraf een inschatting over de opbrengst? Stuur enkele overzichtsfoto’s van de partij naar info@recycling-best.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen om een opbrengst te bespreken.

De voordelen voor u:

  • De beste prijs, uitbetaling contant of snelle bankoverschrijving
  • Hulp en advies bij het sorteren
  • Grote en Kleine hoeveelheden
  • Regelmatig printplaten afvoeren? Vraag een container
  • Bij grotere hoeveelheden komen we ook ophalen

Printplaten inleveren?

Stuur hier uw foto's en vraag uw kiloprijs op voor het inleveren van printplaten.

Klik hier!