Oude printplaten inleveren

Hebt u een partij oude printplaten? Dan kunt u deze voor een beste kiloprijs inleveren en verkopen aan Recycling Best. Neem contact met ons op via 0499 234000 om in te leveren of vul het online contactformulier voor het sturen van foto’s. Ons bedrijf is gevestigd in Best, vlakbij Eindhoven. Hebt u een kleine hoeveelheid, dan kunt dit pakketje natuurlijk ook naar ons opsturen.

printplaten inleveren

Waardebepaling

De opbrengst van printplaten wordt bepaald door de hoeveelheid en soort (edel) metaal dat erin is verwerkt. Naast goud, bevatten deze ook zilver, palladium, platina en koper. De exacte inhoud is op het oog niet te vast te stellen, maar door de ervaring worden zij onderverdeeld naar toepassing of anders; laag-, middel- en hoogwaardige kwaliteit. Een toepassing is bijvoorbeeld: moederbord, videokaart of geheugenkaart.

Laagwaardige printplaten hebben vaak een functie in huishoudelijke apparatuur of voor het verzorgen van elektrische stroom (voeding). Hoogwaardige printplaten bevatten chips voor rekenkracht en komen veelal uit computers, mobiele telefoons en professionele telecomapparatuur. Indien u een gemengde partij printplaten hebt geven wij u een prijs op basis van een inschatting.

Hoe werkt het inleveren van printplaten

Neem contact op voor het maken van een afspraak en breng uw printplaten mee naar Best. Wij wegen uw printplaten nauwkeurig en bepalen een prijs per kilogram. Wilt u vooraf een inschatting over de opbrengst? Stuur ons dan enkele overzichtsfoto’s zodat we een goede indruk krijgen van de partij. U kunt natuurlijk ook langskomen om een opbrengst te bespreken. 0499 234000

De voordelen voor u:

  • De beste prijs, uitbetaling contant of snelle bankoverschrijving
  • Hulp en advies bij het sorteren
  • Grote en Kleine hoeveelheden
  • Regelmatig printplaten afvoeren? Vraag een container
  • Bij grotere hoeveelheden komen we ook ophalen

Printplaten inleveren?

Stuur hier uw foto's en vraag uw kiloprijs op voor het inleveren van printplaten.

Klik hier!