Computer Vernietiging

Wilt u oude computers vernietigen en laten afvoeren voor verantwoorde recycling inclusief veilige datavernietiging? Dan is de ophaalservice van Recycling Best de beste keuze. Op professionele wijze worden oude computers, laptops en alle overige afgeschreven hardware opgehaald bij bedrijven en instellingen in heel Nederland.

Gecertificeerd computers laten afvoeren en vernietigen kunt gemakkelijk in gang zetten door het online contactformulier in te vullen. Wij laten u dan binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel toekomen voor het vernietigen van uw bedrijfsgevoelige data zoals aanwezig op computers. Vanaf iedere locatie in Nederland.

computer vernietiging

Met 100% veilige Datavernietiging

Er zijn verschillende manieren om data op de harde schijf van een computer te vernietigen:

  • Het verwijderen van de data met zogenaamde overschrijf-software is de meest veilige en toegepaste manier om harde schijven te wissen zonder dat deze verloren gaan voor hergebruik. Datadragers worden met deze speciale software één of meerdere keren overschreven met enen en nullen. Hierdoor wordt een definitieve dataverwijdering gegarandeerd inclusief een registratie en vernietigingscertificaat.
  • Een andere rigoureuzere aanpak is het fysiek beschadigen van de harde schijf of datadrager. In de meeste gevallen gebeurt dit door shredders, het vermalen in kleine stukjes. Na deze vernietiging is herstel van data niet meer mogelijk en is de harde schijf ook niet beschikbaar voor hergebruik.

Computers Vernietigen? Zo werkt het

Vul het online contactformulier in en informeer ons over het aantal computers. U kunt hier ook alle overige nog op te ruimen ICT-apparatuur opgeven. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een voorstel voor het afvoeren, registreren en gecertificeerd vernietigen van uw computers. Na uw akkoord halen we binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. U ontvangt na verlading een begeleidend document als bewijs voor de afvoer. Vervolgens ontvangt u binnen uiterlijk 3 werkdagen een gedetailleerde registratie van de datadragers en het vernietigingscertificaat per mail.

Hebt u een specifieke vraag? Bel gerust 0499 234000

De voordelen voor u zijn:

  • Inclusief ophaalservice voor bedrijven en instellingen door heel Nederland
  • WEEELABEX Gecertificeert voor duurzaame recycling
  • Ook meteen al het overige Computer-afval laten afvoeren
  • Duurzame en milieuvriendelijke recycling van het restmateriaal
  • 100% Gecertificeerde registratie inclusief Vernietigingscertificaat

Uw computers gecertificeerd laten vernietigen?

Hier apparatuur aanmelden of vraag om meer informatie.

Klik hier!