Computers opkopen voor bedrijven

Vaak hebben jong gebruikte computers nog een behoorlijke restwaarde. Recycling Best is dé opkoper voor uw partij computers van minimaal 10 stuks. Zo geeft u heel gemakkelijk een tweede leven aan uw computers. Vul het contactformulier in voor een gratis waardebepaling. Wij bieden een hoge prijs inclusief ophalen, veilige datavernietiging en een snelle betaling.

Bent u particulier? Dan kunnen wij u helaas niet helpen.

Zo werkt computers opkopen?

Vul het contactformulier in en informeer ons over het merk, model en de hoeveelheid pc’s. Ook van belang zijn de processor, het geheugen en de opslagcapaciteit. U ontvangt dan binnen één dag een vrijblijvend voorstel voor uw computers of laptops. Deze aanbieding is altijd inclusief het ophalen op uw locatie , waar dan ook in Nederland.

Na akkoord halen we de apparatuur op de afgesproken datum bij u op. U hoeft niets te doen, wij laden alle apparatuur voor u in. Alle overige oude ICT apparatuur en computerafval nemen we ook gratis mee. Na het verladen ontvangt u een afgiftebewijs.

Bij aankomst testen we alle systemen en wordt de aanwezige data zorgvuldig verwijderd. Binnen 3 werkdagen ontvangt u naast een overzicht met merk-, model- en serienummer registratie, een data vernietigingsverklaring. De creditnota wordt binnen 3 dagen wordt overgemaakt op uw rekening.

Inclusief het opruimen van oud ICT-afval

Als wij computers of andere hardware bij u opkopen, nemen we ook eventueel overig computerafval GRATIS mee. U kunt hierbij denken aan oude monitoren, printers, toetsenborden, kabels en alle overige onderdelen. Verantwoorde Recycling volgens de wettelijke richtlijnen en eisen in Nederland. Heel gemakkelijk. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Zorgvuldig en professioneel.

De voordelen voor u:

  • Hoogste restwaarde voor uw afgeschreven computers
  • Alleen voor bedrijven, sorry niet voor particulieren.
  • Inclusief ICT-afval ophaalservice door heel Nederland
  • 100% veilige gecertificeerde datavernietiging
  • Snelle betalingen via creditnota

Oude Computers verkopen of doneren aan Goed Doel?

Laat hier de waarde bepalen voor een donatie aan een project naar keuze.

Klik hier!