Over Recycling Best

Recycling Best is in 2017 opgericht door Mark Kremers, partner van Ruva en samen hebben ze 2 dochters. Na de MTS Elektronica in ’91 verschillende technische “monteur” jobs gehad en in 2002 begonnen als accountmanager metaalrecycling in de regio Eindhoven. Hier is de passie voor het recycling-vak ontstaan en via verschillende functies is de kennis en kunde door de jaren heen verder ontwikkeld. Binnen de afvalbranche is metaal- en elektronica recycling een specialisme.

De Urban Miner

Recycling Best is een “Urban Miner”. Dit betekend dat we op zoek zijn naar herbruikbare (secundaire) grondstoffen die reeds in onze samenleving aanwezig zijn. Hierbij ligt de nadruk op metalen en edelmetalen uit elektronica en overtollige ICT-apparatuur.

Zolang er een wegwerp-economie bestaat en apparaten een beperkte levensduur hebben, zal een verantwoorde wijze van hergebruik en recycling nodig zijn. Onze kinderen zullen wellicht een echte circulaire economie meemaken, maar tot die tijd moeten we apparaten zo lang mogelijk blijven gebruiken als product waarvoor ze gemaakt zijn of verantwoord verwerken als afval en materialen effectief terug brengen in de keten. 100% recycling is dan het doel.

Dé specialist

U kunt als bedrijf, instelling of organisatie uw oude apparatuur ook op de juiste wijze laten afvoeren. Recycling Best is dé specialist voor het laten ophalen en opruimen op uw locatie. Bovendien is het ook nog eens GRATIS door heel Nederland. De enige voorwaarde is dat het meer dan 150 kg aan computers moet zijn.

Ons proces is WEEELABEX gecertificeerd

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een WEEELABEX certificering voor het inzamelen en afvoeren van ICT- en elektronica afval. Daarnaast werken we uitsluitend met verwerkers die ook WEEELABEX gecertificeerd zijn. Zo staan we garant voor een verantwoorde veilige wijze van recyclen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. Ook u kunt zo een bijdrage leveren aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Ook uw overtollige ICT verantwoord laten afvoeren?

Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie 0499 - 234 000

Klik hier!