Over Recycling Best

Recycling Best is sinds 2017 uw professionele partner voor recycling, hergebruik en datavernietiging voor alle soorten ICT-Hardware en elektronica. Onze landelijke ICT Ophaalservice voor bedrijven en instellingen biedt toegankelijke, snelle en efficiënte oplossingen voor de afvoer van al uw afgeschreven IT-apparatuur. Ons ervaren team verzorgt het opruimwerk op locatie, het transport en een milieuvriendelijk verwerking volgens de actuele wettelijke richtlijnen. Wij streven naar zoveel mogelijk hergebruik van materialen om grondstoffen in de toekomst besparen. Met Recycling Best kunt u rekenen op veilige gecertificeerde datavernietiging, inclusief registratie met een vernietigingscertificaat. Service en afspraken nakomen staan bij ons voorop.

De Urban Miner

Recycling Best is een “Urban Miner”. Dit betekend dat we op zoek zijn naar herbruikbare (secundaire) grondstoffen die reeds in onze samenleving aanwezig zijn. Hierbij ligt de nadruk op metalen en edelmetalen uit elektronica en overtollige ICT-apparatuur.

Zolang er een wegwerp-economie bestaat en apparaten een beperkte levensduur hebben, zal een verantwoorde wijze van hergebruik en recycling nodig zijn. Onze kinderen zullen wellicht een echte circulaire economie meemaken, maar tot die tijd moeten we apparaten zo lang mogelijk blijven gebruiken als product waarvoor ze gemaakt zijn of verantwoord verwerken als afval en materialen effectief terug brengen in de keten. 100% recycling is dan het doel.

Dé specialist

U kunt als bedrijf, instelling of organisatie uw oude apparatuur ook op de juiste wijze laten afvoeren. Recycling Best is dé specialist voor het laten ophalen en opruimen op uw locatie. Bovendien is het ook nog eens GRATIS door heel Nederland. De enige voorwaarde is dat het meer dan 150 kg aan computers moet zijn.

Ons proces is WEEELABEX gecertificeerd

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een WEEELABEX certificering voor het inzamelen en afvoeren van ICT- en elektronica afval. Daarnaast werken we uitsluitend met verwerkers die ook WEEELABEX gecertificeerd zijn. Zo staan we garant voor een verantwoorde veilige wijze van recyclen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. Ook u kunt zo een bijdrage leveren aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Ook uw overtollige ICT verantwoord laten afvoeren?

Vul het contactformulier in of bel voor meer informatie 0499 - 234 000

Klik hier!