Serverruimte ontruimen: demonteren en afvoeren

Laat alle netwerkapparatuur uit uw serverruimte of datacenter vakkundig demonteren en afvoeren door de professionele medewerkers van Recycling Best. Een serverruimte ontruimen doen we altijd veilig en zorgvuldig inclusief alle opruimwerkzaamheden.

U kunt hierbij denken aan het afkoppelen en afvoeren van apparatuur, het verwijderen van bekabeling en het demonteren en opruimen van kabinetten en overige infra. Alleen losse servers of apparatuur af te voeren? Ga dan naar server-recycling.

Alle werkzaamheden worden voor u uitgevoerd, u hoeft niets te doen, de ruimte wordt schoon opgeleverd en alle materialen worden duurzaam hergebruikt of gerecycled.

Hoe werkt het

Neem online contact met ons op of bel 0499 234 000 voor het maken van een afspraak ter plaatse. We bespreken dan de beoogde doelstellingen en de gewenste werkzaamheden.

Na een beschrijving van de af te voeren materialen en vaststelling van de beoogde werkzaamheden ontvangt u binnen enkele werkdagen een passend voorstel van ons.

Na uw akkoord, beginnen we in overleg met de werkzaamheden. Onze medewerkers hebben de kennis en kunde om op een veilige manier uw opruim- en demontage project uit te voeren.

Bij einde van de werkzaamheden controleren we gezamenlijk de oplevering en bij goedkeuring vragen wij u af te tekenen voor de afvoer van bedrijfsafval.

De restwaarde van apparatuur

Uw apparatuur kan nog verkoopwaarde hebben. Informeer ons over de gegevens zoals merk, model en specificaties. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. Indien gewenst kunnen we de kosten voor demontage verrekenen in de opbrengst van de apparatuur.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via het online contactformulier.

De voordelen voor u zijn:

  • Wij werken door heel Nederland
  • Alle werkzaamheden worden veilig en vakkundig uitgevoerd
  • De hoogste opbrengst tegen de laagste kosten
  • Professioneel en duurzaam recyclen
  • Gecertificeerde datavernietiging inclusief registratie

Uw serverruimte laten ontruimen?

Vul dit formulier in voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Klik hier!