Laptops Vernietigen

U wilt uw oude laptops laten afvoeren, vernietigen en recyclen? De professionele ophaalservice van Recycling Best helpt alle bedrijven en instellingen door heel Nederland. De afvoer inclusief gecertificeerde datavernietiging kunt u makkelijk in gang zetten door het online contactformulier in te vullen. Wij sturen u dan binnen één werkdag een vrijblijvend voorstel voor het ophalen van ICT afval en vernietigen van uw bedrijfsgevoelige data.

laptops vernietigen

100% Datavernietiging

Er zijn verschillende manieren om privacygevoelige data op de harde schijf van een laptop te vernietigen:

  • Het verwijderen van de data via een “wipe-protocol” is de meest veilige en toegepaste manier om harde schijven te wissen zonder dat deze verloren gaan voor hergebruik. Datadragers worden met deze speciale apparatuur één of meerdere keren overschreven met enen en nullen. Hierdoor wordt een definitieve dataverwijdering gegarandeerd inclusief een registratie en vernietigingscertificaat.
  • Een andere rigoureuzere aanpak is het fysiek beschadigen van de harde schijf of datadrager. In de meeste gevallen gebeurt dit door shredders, het vermalen in kleine stukjes. Na deze vernietiging is herstel van data niet meer mogelijk en is de harde schijf ook niet beschikbaar voor hergebruik.

Laptops laten Vernietigen? Zo werkt het.

Bel 0499 234000 of vul het online contactformulier in en informeer ons over het aantal af te voeren laptops. U kunt hier ook alle overige af te voeren oude ICT-apparatuur opgeven. Alle overtollige hardware kan worden opgeruimd en afgevoerd. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een voorstel voor het afvoeren, registreren en gecertificeerd vernietigen van uw laptops. Na uw akkoord halen we binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. Na het inladen ontvangt u een ontvangstbewijs voor uw laptops en overige apparaten. Binnen 3 werkdagen ontvangt u vervolgens een gedetailleerde registratie van alle datadragers en het vernietigingscertificaat in uw mailbox.

De voordelen voor uw zijn:

  • Ophaalservice voor bedrijven en instellingen door heel Nederland
  • 100% Veilig en betrouwbaar uw privacygevoelige data vernietigen
  • Professioneel al uw overtollige ICT afval laten afvoeren
  • Duurzame en milieuvriendelijke recycling van het restmateriaal
  • Gecertificeerde registratie inclusief vernietigingscertificaat

Uw laptops gecertificeerd laten vernietigen?

Informeer ons over het aantal laptops en wij laten u een vrijblijvend voorstel toekomen.

Klik hier!