21 mei 2021 1 min lezen


Ingebouwde ICT installaties

Servers zelf demonteren of niet?

Indien oude apparatuur zoals netwerksystemen en oude servers in een serverruimte nog ingebouwd zijn, kunt u ervoor kiezen om deze zelf te demonteren. U kunt dan uw eigen tijd indelen, kosten besparen en daarna alles laten afvoeren met de ICT Ophaalservice van recycling Best. Maar waarom niet alle demontage werkzaamheden uitbesteden? De combinatie van demonteren én afvoeren is vaak voordeliger, gaat in één moeite door en u hoeft de apparatuur niet tussentijds op te slaan. Bovendien geeft het u meer rust en behoudt u de regie en het overzicht. Wel zo fijn. Vraag meteen een offerte op.

Werkzaamheden demontage computerruimte

U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden. Bij een serverruimte denken we dan bijvoorbeeld aan het leegruimen, ontruimen, ontkoppelen, uitbouwen, demonteren , verpakken en afvoeren. We doen dit voor alle ICT gerelateerde apparatuur, elektrische onderdelen, inbouwkasten, bevestigingsmaterialen en bekabeling. Ons professionele uitbouw-team gaat graag aan de slag op het afgesproken tijdstip bij u op locatie. We zorgen zelf voor al het benodigde gereedschap inclusief alle transportmiddelen zoals steekwagens, bakken en rolcontainers om alle hardware veilig te vervoeren.

Hoe werkt demontage?

Vul het contactformulier in of bel 0499 234 000 en informeer ons over de gewenste werkzaamheden en hoeveelheid oude ict-apparatuur. Nadat we een goede voorstelling van zaken hebben, laten we u een vrijblijvend voorstel toekomen. Vervolgens spreken we in onderling overleg af wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. Dit is altijd inclusief het afvoeren en verantwoord recyclen van alle apparaten. Het enige dat u hoeft te doen is toegang verschaffen, de rest doen wij. We leveren de computerruimte bezemschoon op en laten alles netjes achter. Tevens zijn we goed verzekerd voor schade bij u op locatie.