29 september 2021 2 min lezen


Nieuwe rolcontainers en palletboxen

Goed gereedschap voor de Ophaalservice

Het verantwoord recyclen van oude computers en overige zakelijke ICT-apparatuur begint met een inzameling die goed wordt uitgevoerd. Naast een servicegerichte werkwijze is ook het gebruik van schoon en deugdelijk gereedschap van groot belang. Omdat we altijd en overal zelf willen inladen zijn we sinds kort op pad met onze nieuwe rolcontainers. Naast de uniforme uitstraling willen we ook veilig en geruisloos binnen uw bedrijf kunnen inladen.

Onze keuze

We hebben gekozen voor degelijke rolcontainers van het merk Hoza met een draagvermogen van 500kg. Hierdoor kunnen we ook zwaardere apparaten, zoals oude servers en noodstroom-apparatuur, makkelijk stapelen en afvoeren. De rubberen wielen zijn ook nog eens geruisloos zodat een verstoring van uw werk (vooral op kantoor) minimaal is. Daarnaast kunnen we met een breedte van 78cm in elke lift en door elke deur.

Onze werkwijze op locatie

Zodra we bij uw bedrijfslocatie arriveren zoeken we eerst de beste plek om onze bestel-of vrachtauto te parkeren. We willen niet in de weg staan, maar tegelijkertijd ook nog dichtbij kunnen laden. Onze chauffeur meldt zich bij de receptie, stelt zich voor legt uit waarvoor hij komt.  Hij of zij inventariseert samen met u; de op te halen apparatuur, een effectieve route naar buiten en de plek waar de inpakwerkzaamheden verricht moeten worden. Pas daarna halen we de benodigde rolcontainers naar binnen. Voor kleine artikelen zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons, adapters en toetsenboden, hebben we altijd genoeg kratten bij ons. Heeft u veel kleine losse artikelen dan laden we deze in één van onze palletboxen. Zo bereiken we een veilige en effectieve afvoer van uw oude ICT apparatuur. Ook een afspraak inplannen? Vul ons online contactformulier in.