oude printers afvoeren

Oude copiers en printers laten afvoeren

Dit is een kleintje, Kopieermachines wegen meestal zo'n 100kg.

Oude printers ophalen

Recycling Best haalt oude printers en kopieermachines op voor recycling bij bedrijven en instellingen door heel Nederland. Het ophalen van oude printers is gratis, mits u daarnaast ook minimaal 150 kg computers laat ophalen. Hebt u minder, dan zijn de vaste kosten € 59,- ex BTW.  Een kopieermachine afvoeren kost € 79,- Bel ons of vul het onderstaand contactformulier in om het afvoeren van printers in gang te zetten of om informatie op te vragen.

Binnen 5 werkdagen of in onderling overleg, halen wij uw oude printers en al het overige ICT afval bij u op. Denk hierbij aan computers, telefoons, monitoren of bekabeling. Na afloop ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw afvaladministratie.

Verantwoord Recyclen

Een kopieermachine of oude printers inleveren? Deze machines bevatten een aantal onderdelen die extra aandacht nodig hebben bij verwerking. Met name toner- en inkt cartridges kunnen heel goed gerecycled worden voor hergebruik, maar dienen wel eerst handmatig te worden verwijderd.

Oude printers afvoeren

Recycling Best zorgt ervoor dat uw oude printer of kopieermachine volgens de wettelijke normen en beste technieken behandeld wordt. Na het verwijderen van de cartridges wordt de printer vervolgens per materiaalsoort gescheiden om zo de hoogste recyclingpercentages te bereiken. Zo werkt u mee aan een duurzame afvoer van uw apparaat en een optimaal hergebruik van grondstoffen. De circulaire economie in de praktijk.

Zo werkt het

Bel ons op 0499 234000 of neem contact met ons op via het contactformulier als u het afvoeren van printers in gang wilt zetten. U kunt dan het aantal, merk, type en de eventueel overige ICT-apparaten opgeven. Wij kunnen u dan vrijwel direct aangeven of het ophalen gratis is. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging per mail en halen binnen enkele werkdagen of in overleg bij u op.

Kopieermachine of oude Printer laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in om afvoer in gang te zetten.

Klik hier

De voordelen voor u:

  • Beste ophaalservice door heel Nederland.
  • Recycling volgens de wettelijke eisen.
  • Vrijwaringsbewijs voor uw afvaladministratie.
  • Printers zijn Gratis in combinatie met 150 kg oude computers.
  • Alleen voor bedrijven en instellingen.

Kopieermachine of oude Printer laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in om afvoer in gang te zetten.

Klik hier