Oude copiers en printers inleveren

Kopieermachines wegen meestal zo'n 100kg.

Oude printers inleveren

Recycling Best haalt oude kopieermachines, Copiers en printers op bij bedrijven door heel Nederland. De vaste kosten voor een oude printer inleveren zijn €59,- excl. BTW. Heeft u naast uw oude printer of kopieermachine, meer dan 150 kg computerafval, dan is ophalen helemaal gratis. Bel ons of vul het onderstaand contactformulier in om het printer recyclen in gang te zetten.

Wij halen binnen enkele dagen of in onderling overleg uw oude printers of overig ICT afval bij u op. Na afloop ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw afvaladministratie.

Verantwoord Recyclen

Kopieermachines en oude printers inleveren? Deze machines bevatten een aantal onderdelen die extra aandacht nodig hebben bij verwerking. Met name toner- en inkt cartridges kunnen heel goed gerecycled worden voor hergebruik, maar dienen wel eerst handmatig te worden verwijderd.

Oude printers afvoeren

Recycling Best zorgt ervoor dat uw oude printer volgens de wettelijke normen en beste technieken behandeld wordt. Na het verwijderen van de cartridges wordt de printer vervolgens per materiaalsoort gescheiden om zo de hoogste recyclingpercentages te bereiken. Zo werkt u mee aan een duurzame afvoer van uw apparaat en een optimaal hergebruik van grondstoffen. De circulaire economie in de praktijk.

Zo werkt het

Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier als u meer informatie wilt over het inleveren van printers. U kunt dan het aantal, merk, type en de eventueel overige ICT-apparaten opgeven. Wij kunnen u dan vrijwel direct aangeven of het ophalen gratis is. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging per mail en halen binnen 2 werkdagen of in overleg bij u op.

Copiers of oude Printers laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in om afvoer in gang te zetten.

Klik hier

De voordelen voor u:

  • Beste ophaalservice door heel Nederland.
  • Recycling volgens de wettelijke eisen.
  • Vrijwaringsbewijs voor uw afvaladministratie.
  • Gratis bij meer dan 150 kg computerafval.
  • Alleen voor bedrijven en instellingen.

Copiers of oude Printers laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in om afvoer in gang te zetten.

Klik hier