Computers of apparatuur laten ophalen

Afgeschreven oude ICT apparatuur opruimen.

Oude computers en ICT afval ophalen?

Laat uw oude computers, overtollige hardware en overig ICT-afval veilig en verantwoord afvoeren door Recycling Best. Oude apparatuur laten ophalen voor recycling is helemaal gratis voor bedrijven en instellingen door heel Nederland vanaf 150 kg computers.

Alle soorten oude apparaten, ICT hardware en oude elektronica halen wij binnen enkele dagen bij u op. U kunt hierbij denken aan PC’s, monitoren, laptops, servers, routers, telefoons, bekabeling en printplaten. Alles wordt opgeruimd. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Eenvoudig en snel met de beste service voor al uw oude hardware.

Zo werkt het ophalen van oude apparatuur

Neem online contact met ons op en laat ons weten om welke apparatuur en hoeveel het gaat. Vanaf 150 kg is het helemaal gratis. Hebt u minder ICT afval, dan betaald u slechts € 59,-. Indien u niet zeker bent of u voldoende hebt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen vaak direct inschatten om welk gewicht het gaat en laten u vooraf weten of ophalen gratis is. Hebt een combinatie met andere overtollige materialen? Informeer naar de mogelijkheden om gratis af te voeren.

Na onze bevestiging per mail, halen wij binnen 5 werkdagen of volgens afspraak bij u op. Wij verzorgen dan zowel het opruimen, inpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, alleen aanwijzen wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring afvalstoffen voor uw administratie.

Gecertificeerd bedrijf

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke registratie voor het inzamelen en afvoeren van uw oude computers en oude ICT. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recyclen volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. U levert hiermee een bijdrage aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Oude computers of ICT apparatuur laten afvoeren?

U kunt hier eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis vanaf 150 kg PC’s, Laptops of Servers
  • Voor bedrijven en instellingen door heel nederland
  • Het opruimwerk wordt voor u gedaan
  • Een vergoeding of donatie bij grotere hoeveelheden
  • Recycling volgens de wettelijke richtlijnen

Oude computers of ICT apparatuur laten afvoeren?

U kunt hier eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier