Computers of apparatuur laten opruimen en ophalen

Oude computers en afgeschreven ICT opruimen.

Wij verzorgen het inladen en afvoeren op uw locatie.

Oude computers en ICT afval laten ophalen?

Laat uw oude computers, afgeschreven hardware en overig ICT-afval verantwoord en veilig afvoeren door Recycling Best. Het laten ophalen voor recycling is gratis voor bedrijven en instellingen door heel Nederland, mits u meer dan 150 kg computers of Pc’s hebt.

Alle soorten oude apparaten en elektronica halen wij binnen enkele dagen bij u op. U kunt hierbij denken aan monitoren, laptops, printers, telefoons en snoeren. Alles wordt opgeruimd. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Eenvoudig, snel en professioneel.

Zo werkt het afvoeren van oude computers

Vul het online contactformulier in en laat ons weten om welke soort en hoeveel apparaten het gaat. Hebt u minder dan 150 kg Pc’s, dan betaald u slechts € 59,- aan vaste voorrijkosten. Indien u niet zeker bent of u voldoende hebt, bel dan met 0499 234 000 voor meer informatie. Wij kunnen vaak direct inschatten om welk gewicht het gaat en aangeven of het ophalen gratis is. Na onze bevestiging per mail, halen wij binnen 5 werkdagen of volgens afspraak bij u op. Wij verzorgen dan zowel het opruimen, inpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, alleen aanwijzen wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke certificering voor het inzamelen en afvoeren van computerafval en overig bedrijfsafval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recyclen volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. U levert hiermee een bijdrage aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Contactformulier

Eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis vanaf 150 kg PC’s, Laptops of Servers
  • Voor bedrijven en instellingen door heel Nederland
  • Het opruimwerk en inladen wordt geheel verzorgd
  • Professioneel en veilig in combinatie met datavernietiging
  • Duurzaam recyclen volgens de wettelijke richtlijnen

Contactformulier

Eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier