Computers of apparatuur laten opruimen en ophalen

Oude computers en afgeschreven ICT opruimen.

Wij verzorgen het inladen en afvoeren op uw locatie.

Oude computers en ICT afval ophalen?

Laat uw oude computers, overtollige hardware en overig ICT-afval veilig en verantwoord afvoeren door Recycling Best. Oude computers laten ophalen voor recycling is helemaal gratis voor bedrijven en instellingen door heel Nederland vanaf 150 kg Pc’s.

Alle soorten oude apparaten, ICT hardware en oude elektronica halen wij binnen enkele dagen bij u op. U kunt hierbij denken aan PC’s, monitoren, laptops, printers, telefoons, adapters en bekabeling. Alles wordt opgeruimd. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Eenvoudig en snel met de beste ophaalservice voor al uw overtollige apparatuur.

Zo werkt oude computers afvoeren

Vul het online contactformulier in en laat ons weten om welke soort en hoeveel apparaten het gaat. Hebt u minder dan 150 kg Pc’s, dan betaald u slechts € 59,- aan vaste voorrijkosten. Indien u niet zeker bent of u voldoende hebt, bel dan met 0499 234 000 voor meer informatie. Wij kunnen vaak direct inschatten om welk gewicht het gaat en aangeven of het ophalen gratis is. Na onze bevestiging per mail, halen wij binnen 5 werkdagen of volgens afspraak bij u op. Wij verzorgen dan zowel het opruimen, inpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, alleen aanwijzen wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie.

Hebt u een combinatie met andere overtollige boedel of materialen? Informeer naar de mogelijkheden om alles op te ruimen en af te voeren.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke certificering voor het inzamelen en afvoeren van uw oude computers en overig bedrijfsafval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recyclen volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. U levert hiermee een bijdrage aan de doelstellingen voor een circulaire economie.

Oude computers of ICT apparatuur laten afvoeren?

U kunt hier eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis vanaf 150 kg PC’s, Laptops of Servers
  • Voor bedrijven en instellingen door heel Nederland
  • Het opruimwerk en inladen wordt in zijn geheel verzorgt
  • Professioneel en veilig in combinatie met datavernietiging
  • Duurzaam recyclen volgens de wettelijke richtlijnen

Oude computers of ICT apparatuur laten afvoeren?

U kunt hier eenvoudig onze ophaalservice inschakelen of een vraag stellen.

Klik hier