19 oktober 2019 1 min lezen


ICT doneren aan Goed Doel

Ongebruikte Hardware Doneren

Steeds meer bedrijven vinden via Recycling Best een makkelijke manier om hun ongebruikte, maar waardevolle ICT te doneren aan een Goed Doel. Zoals ook het bedrijf itelligence BV uit Den Bosch die een partij ongebruikte, maar goed werkende monitoren had staan. In plaats van deze simpelweg te verkopen, zochten ze naar een mogelijkheid om hiermee een maatschappelijk doel te dienen. De oplossing bestond daarin dat Recycling Best de aankoopwaarde rechtstreeks aan Kika schonk. In dit geval € 200,-

Verschillende mogelijkheden

Er zijn natuurlijk nog andere soorten ICT die op deze manier voor donatie in aanmerking komen. Denk bijvoorbeeld aan computers, laptops of professionele netwerkapparatuur. Belangrijk is dat de hardware nog marktwaarde heeft met voldoende aantallen. Dus geen 5 laptops van 10 jaar oud, maar wel bijvoorbeeld 10 stuks van 5 jaar oud. Bent u niet zeker? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Elke aanvraag wordt apart bekeken en bij voldoende waarde, stellen we vrijblijvend een bedrag voor dat wij namens uw bedrijf u aan een goed doel zoals Kika doneren.

Veilig en goed geregeld

Naast de uiteindelijk donatie, verzorgen wij altijd het inladen en afvoeren vanaf uw locatie door heel Nederland. Het opruimen van eventueel overig oud ICT-afval voor recycling en het gecertificeerd verwijderen van privacy gevoelige data op bijvoorbeeld harde schijven. Daarnaast help u natuurlijk ook mee om hardware langer te gebruiken. Dit is beter voor ons milieu en bespaart grondstoffen. Doneer ook uw nog goed werkende apparatuur en informeer ons via het online contactformulier.