laptops opkopen

Laptops verkopen?

Ophaalservice door heel Nederland

Laptops verkopen voor bedrijven

Wilt u als bedrijf of instelling uw overtollige oude laptops verkopen? Recycling Best is een ervaren opkoper en we doen graag een bod op uw afgeschreven zakelijke laptops. Wij kopen vanaf 10 stuks voor de best mogelijke prijs. Laptops verkopen zet u gemakkelijk in gang door het online contactformulier in te vullen. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel inclusief transport vanaf uw locatie en een gecertificeerde datavernietiging. Wij staan voor een vlotte afhandeling met een betaling binnen enkele dagen via onze inkoopnota.

Hoe werkt de inkoop van laptops?

Neem bij voorkeur contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Hierin informeert u ons over specificaties zoals het aantal, merk, model en type processor van de laptops. U ontvangt dan vaak dezelfde dag een vrijblijvend aanbod voor uw oude laptops in uw mailbox. Wij kopen alleen laptops vanaf Windows 7 met een i3, i5 of i7 processor. Verder dienen zij goed te functioneren, onbeschadigd en compleet met adapter en accu te zijn. Oudere of incomplete laptops laat u hier ophalen voor recycling. Hebt u een vraag? Bel ons gerust 0499 234 000.

Na akkoord halen we de apparatuur op de afgesproken datum bij u op. Wij verzorgen de werkzaamheden en laden alle apparatuur voor u in. Eventueel overig computerafval kan ook worden afgevoerd.

Na ontvangst testen we alle systemen en wordt alle aanwezige data verwijderd. Binnen 7 dagen ontvangt u naast een overzicht, ook een data vernietigingsverklaring met een inkoopnota welke vervolgens binnen 3 dagen zal worden betaald.

Laptops verkopen inclusief computerafval opruimen

Als wij laptops of andere apparatuur bij u opkopen en ophalen, nemen we het eventueel overige computerafval vaak GRATIS mee. U kunt hierbij denken aan oude monitoren, printers, toetsenborden, kabels en randapparatuur. Met onze professionele ophaalservice is afvoeren en recycling altijd conform de wettelijke Nederlandse richtlijn. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Snel, gemakkelijk en veilig.

Overtollige partij laptops aan te bieden?

Ontvang hier een gratis waardebepaling.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Snelle ophaalservice door heel Nederland
  • Alles wordt opgeruimd, ook alle overige oude ICT
  • De beste prijs en snelle afwikkeling via onze inkoopnota
  • 100% gecertificeerde datavernietiging.
  • Beste service voor bedrijven en instellingen

Overtollige partij laptops aan te bieden?

Ontvang hier een gratis waardebepaling.

Klik hier