Hardware verkopen

Oude computers verladen

Gebruikte hardware verkopen

U hebt als bedrijf of instelling gebruikte hardware zoals oude computers, laptops of servers en bent op zoek naar de hoogste opbrengst? Vraag dan een Gratis waardebepaling op voor uw oude hardware. Wij kopen overtollige apparatuur van bedrijven en instellingen vanaf 10 stuks. Dit is altijd inclusief gecertificeerde datavernietiging en ophalen bij u op locatie. Bel ons op 0499 234000 of neem gemakkelijk online contact met ons op voor de hoogste vergoeding.

We kopen vanaf 10 stuks en alleen van bedrijven en instellingen:

  • Desktop computers vanaf Core i3
  • Laptops/Notebooks met een i3, i5 of i7 processor
  • Monitoren vanaf 19 inch en groter met zwarte behuizing
  • Printers en kopieerapparaten inclusief ongebruikte toners

Ook als u andere oude hardware heeft waarvan u denk dat het nog waarde heeft. Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en kunnen meestal direct een inschatting voor u maken.

Zo werkt oude hardware verkopen

Uw gebruikte computers en oude hardware aan Recycling Best verkopen is makkelijk in gang te zetten, veilig en betrouwbaar. Neem online contact met ons op en laat ons weten welke soort en hoeveelheid hardware u wilt aanbieden. Informatie over merk, model en aanwezige onderdelen helpen bij een nauwkeurige prijsbepaling. Wij laten u binnen 1 dag een vrijblijvend bod toekomen. Dit is inclusief het transport vanaf uw locatie.

Indien u akkoord bent, halen we de goederen binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. Na verlading op uw locatie ontvangt een volledig ingevulde en getekende vrijwaring en binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons het testrapport en de betaling.

Overige computerafval en datavernietiging

Het opkopen van afgeschreven hardware gaat vaak in combinatie met het ophalen van overig computerafval of afgedankte apparaten. Dit is dan geheel gratis voor bedrijf en instelling in heel Nederland. Heel makkelijk, u geeft aan wat er weg kan en wij doen het opruimwerk.

Indien uw hardware nog vertrouwelijk data bevat, wordt deze uiteraard veilig vernietigd en ontvangt u hier hiervoor een certificaat waarop uw verkochte items geregistreerd staan. Veilig en betrouwbaar.

ICT Hardware verkopen

Ontvang hier een vrijblijvend waardebepaling voor uw oude hardware.

Klik hier!

De voordelen van hardware verkopen:

  • De maximale waarde voor uw overtollige hardware
  • Professionele ophaalservice door heel Nederland
  • Goed te combineren met overig af te voeren ICT-afval
  • 100% Gecertificeerde GDPR datavernietiging
  • Vlotte afhandeling en een Snelle betaling.

ICT Hardware verkopen

Ontvang hier een vrijblijvend waardebepaling voor uw oude hardware.

Klik hier!