hardware computer opkoper

Afgeschreven Hardware verkopen?

De hoogste restwaarde voor uw restpartij computers.

Uw gebruikte Hardware verkopen?

U wilt als bedrijf of instelling overtollige ICT apparatuur zoals gebruikte PC’s, laptops of servers laten opkopen voor een goede opbrengst? Recycling Best is een ervaren opkoper van ICT hardware voor bedrijven en organisaties in heel Nederland. U verkoopt altijd inclusief transport vanaf uw locatie en een gecertificeerde datavernietiging. Neem online contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel of bel voor een specifieke vraag naar 0499 234 000.

We kopen partijen vanaf 10 stuks en alleen van bedrijven en instellingen:

  • PC’s en Desktop computers vanaf Core i3
  • Laptops/Notebooks met een i3, i5 of i7 processor
  • Printers niet ouder dan 3 jaar
  • Monitoren vanaf 21 inch
  • Netwerkapparatuur en Servers niet ouder dan 5 jaar

Ook als u andere apparaten heeft waarvan u denk dat het nog waarde heeft. Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en kunnen meestal direct een inschatting voor u maken.

Zo werkt oude hardware opkopen

Uw restpartij ICT aan Recycling Best verkopen is makkelijk in gang te zetten. Bel ons op 0499 234000 of neem online contact met ons op en laat ons weten om welke soort en hoeveelheid hardware het gaat. Informatie over merk, model en aanwezige onderdelen helpen bij een nauwkeurige prijsbepaling. Wij laten u dan binnen 1 werkdag een vrijblijvend bod toekomen.

Indien u akkoord bent, halen we de goederen binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. Dit is inclusief het opruimen, inladen en transporteren vanaf uw locatie door onze professionele medewerkers. Direct na verlading ontvangt een volledig ingevulde en getekende vrijwaring en binnen 5 werkdagen ontvangt u de ontvangstrapportage en betaling.

Overige computerafval en datavernietiging

De verkoop van afgeschreven hardware is vaak ook een goed moment voor het opruimen van overig computerafval en afgedankte apparaten. De afvoer van ICT-afval voor recycling is in combinatie met de verkoop geheel gratis. Laat ons gerust weten wat er weg kan en wij verzorgen het complete opruimwerk.

Als opkoper van uw ICT Hardware verzorgen wij de volledige datavernietiging van uw privacygevoelige data inclusief certificaat.

Uw overtollige hardware verkopen?

Informeer ons over uw partij ICT en ontvang een gratis, vrijblijvende waardebepaling.

Klik hier!

De voordelen van hardware verkopen:

  • De maximale waarde voor uw overtollige hardware
  • Professionele ophaalservice door heel Nederland
  • Inclusief de afvoer van alle overige ICT-afval
  • Gecertificeerde datavernietiging
  • Discretie, vlotte afhandeling en een snelle betaling

Uw overtollige hardware verkopen?

Informeer ons over uw partij ICT en ontvang een gratis, vrijblijvende waardebepaling.

Klik hier!