Elektronica Recycling

Voor computer- en elektronica recycling in de regio Eindhoven bent u bij Recycling Best op het juiste adres. Wij zijn een zakelijke dienstverlener met een jarenlange ervaring op het gebied van inzameling en recycling van elektronische apparatuur en onderdelen. Of het nu gaat om de éénmalig afvoer van apparaten op kantoor of het regelmatig ophalen van productieafval door middel van containers voor de industrie. U kunt bij Recycling Best terecht voor informatie en advies, als ook een complete uitbesteding van uw afvalstroom waarbij wij de regie en uitvoering voor onze rekening nemen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0499 234 000 of vul het online contactformulier in voor meer informatie over onze dienstverlening.

eindhoven recycling

Oude elektronica, apparaten of onderdelen

U kunt bij ons terecht voor recycling van alle soorten elektronische apparatuur zoals computers, laptops, monitoren, printers, telefoons, smartphone en elektromotoren. Verder kunt u ook alle onderdelen van apparaten; zoals printplaten, accu’s, voedingen, adapters en kabels inleveren. Al deze apparaten en onderdelen bevatten waardevolle materialen die op een goede manier hergebruikt kunnen worden en waarmee u een bijdragen kunt leveren aan een toekomstige circulaire economie.

Recycling Best is tevens uw partner voor alle opruim- en demontage werkzaamheden van apparaten inclusief metaalafval in de regio Eindhoven. Op zoek naar een betrouwbare partner voor het snel en veilig opruimen van apparatuur of metaal? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen voor u:

  • Professionele kennis met een complete uitvoering
  • Efficiënte bemiddeling of vermarkting van uw afvalstromen
  • Wij werken alleen met gecertificeerde verwerkers
  • De meest duurzame optie voor uw oude elektronica
  • Voor bedrijven en instellingen door heel Nederland

Elektronica en ICT Recycling nodig?

Maak hier een afspraak of vraag vrijblijvend informatie en advies op.

Klik hier!