e-waste ophalen

Een vracht e-waste op duurzame wijze opgehaald.

o.a. Computers, monitoren en printers.

E-waste Recycling voor bedrijven

E-Waste = afval van elektrische en elektronische apparatuur. Het ontstaat in meer of mindere mate binnen ieder bedrijf of organisatie. Wilt u e-waste veilig laten ophalen voor recycling? Dan bent u bij de ophaalservice van Recycling Best aan het juiste adres. Afvoeren zet u hier heel gemakkelijk in gang door te bellen met 0499 234 000 of het online contactformulier in te vullen. Het ophalen is ook nog eens geheel GRATIS  vanaf 150 kg computers.

Recyclen doen we professioneel, veilig en gecertificeerd.

Wat gebeurt er met uw e-waste?

Nadat uw oude apparatuur is ingeladen op uw locatie wordt deze naar onze sorteerlocatie gebracht. Hier wordt vervolgens elk soort apparaat op duurzame wijze en met de laatste stand der techniek gerecycled. Alle materialen worden in Nederland of in de EU herwonnen om vervolgens weer te worden ingezet als nieuwe grondstof. Circulair, dus duurzaam.

Bij Recycling Best zorgen we ervoor dat uw e-waste niet wordt geëxporteerd naar (Afrikaanse) landen waar ten koste van mens en milieu alleen de waardevolle materialen worden herwonnen. Zelfs niet onder de noemer van een donatie aan een school of als zogenaamd bruikbare apparaten. Op de uiteindelijke bestemming is vaak niet te controleren of het niet alsnog als e-waste belandt. Het financieel ondersteunen van goede doelen geniet onze voorkeur. Er kan dan lokaal goed werkende apparatuur worden ingekocht.

Datavernietiging

Hebt u datadragers zoals tapes, Cd’s of harde schijven waar privacygevoelige data op staat? Wilt u uw laptops of Pc’s op een gecertificeerde en veilige manier vernietigen? Laat het ons weten. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een voorstel voor het afvoeren, registreren en gecertificeerd vernietigen van uw computers. Na akkoord halen we binnen 5 werkdagen of in onderling overleg bij u op. U ontvangt na verlading een vrijwaringsbewijs voor de afvoer. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen een gedetailleerde registratie van de datadragers en het vernietigingscertificaat zowel per mail als per post.

Zo werkt e-waste laten ophalen

Vul het online contactformulier in en laat ons weten om welke soort en hoeveel apparaten het gaat en of datavernietiging gewenst is. Het laten ophalen is gratis bij 150 kg Pc’s of meer. Hebt u minder, dan betaald u slechts € 59,- ex btw aan voorrijkosten. Indien u niet zeker bent of u voldoende hebt, bel 0499 234 000. Wij kunnen vaak direct inschatten om welk gewicht het gaat en aangeven of het ophalen gratis is. Na onze bevestiging per mail, halen wij doorgaans binnen 5 werkdagen of volgens afspraak bij u op. Wij verzorgen dan zowel het opruimen, inpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, alleen aanwijzen wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie.

Zakelijk e-waste laten ophalen?

Hier informatie opvragen of de ophaalservice gemakkelijk in gang zetten.

Klik hier

Uw voordelen op een rijtje:

  • Een professionele ophaalservice voor bedrijf en instelling
  • De verwerking van uw e-waste binnen Nederland en de EU
  • Duurzame recycling en de herwinning van nieuwe grondstoffen
  • 100% gecertificeerde datavernietiging
  • Gemakkelijk in gang te zetten door korte communicatielijnen
  • Alle opruimwerkzaamheden worden voor u uitgevoerd

Zakelijk e-waste laten ophalen?

Hier informatie opvragen of de ophaalservice gemakkelijk in gang zetten.

Klik hier