oude servers demonteren

Demontage werkzaamheden

Makkelijk te combineren met afvoeren

Zelf demonteren of niet?

Indien oude apparatuur zoals netwerksystemen of oude servers in een serverruimte nog ingebouwd zijn, kunt u bij vervanging ervoor kiezen om deze zelf te demonteren. U kunt dan uw eigen tijd indelen en kosten besparen.

Vervolgens kunt u ons inschakelen om alleen de losse apparatuur op te halen, maar waarom niet alle demontage werkzaamheden uitbesteden? De combinatie van demonteren en afvoeren is vaak voordeliger en gaat in één moeite door, dus geen onnodige opslag.

Bovendien geeft het u meer rust en behoudt u de regie en het overzicht. Wel zo fijn.

Deze werkzaamheden voeren we uit

U kunt ons inschakelen voor vele verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leegruimen, ontruimen, ontkoppelen, uitbouwen, demonteren , verpakken en afvoeren. We doen dit voor alle ICT gerelateerde apparatuur, elektrische onderdelen, inbouwkasten, bevestigingsmaterialen en bekabeling. Ons professionele uitbouw-team gaat graag aan de slag op het afgesproken tijdstip bij u op locatie. We zorgen zelf voor al het benodigde gereedschap inclusief alle verpakkingsmiddelen zoals steekwagens, bakken en rolcontainers om alle hardware veilig te vervoeren.

Hoe werkt demontage?

Vul het contactformulier of bel 0499234000 en informeer ons over de gewenste werkzaamheden en de af te voeren it-apparatuur. Nadat we een goede voorstelling van zaken hebben, laten we u een vrijblijvend voorstel toekomen. Dit is altijd inclusief afvoeren en recycling van uw apparatuur. Vervolgens spreken we in onderling overleg af wanneer we de werkzaamheden uitvoeren. Het enige dat u hoeft te doen is toegang verschaffen, de rest wordt uitgevoerd. We leveren de ruimte bezemschoon op en laten alles netjes achter. We zijn goed verzekerd voor schade bij u op locatie.