oude computers gratis ophalen

Oude computers

150kg computers staat gelijk aan ongeveer 20 stuks

Wanneer kunnen we Gratis ophalen?

Om oude ICT apparatuur gratis op te halen voor u als bedrijf of instelling, zal het een bepaalde restwaarde moeten hebben om de ophaalkosten te compenseren.  De waarde wordt altijd bepaald door 1) de hoeveelheid en 2) de soort op te halen apparatuur. Bij Recycling Best hanteren we de 150kg grens voor de soorten; oude computers, laptops en servers. Hebt u een totaal van minstens 150kg van één van deze 3 items of een combinatie? Dan is laten afvoeren helemaal gratis.

We nemen dan ook alle overige oude hardware zoals monitoren, printers en overige randapparatuur mee. Ook het inladen op de begane grond of verdieping met lift in de door ons meegebrachte rolcontainers en pallet-boxen is in alle gevallen inbegrepen.

Wanneer is ophalen Niet gratis

Indien u minder dan 150kg oude Pc’s, laptops of servers hebt, dan gelden onze vaste voorrijkosten van € 59,- ex. btw. In dit geval nemen we óók alles mee. Een voorbehoud geldt als u bijvoorbeeld helemaal geen Pc’s, laptops of servers hebt en een grote hoeveelheid overige apparatuur aanwezig is. Dan sturen wij u een vrijblijvend voorstel op maat.

Altijd een vrijblijvend voorstel

Of u nu in aanmerking komt voor gratis ophalen of de voorrijkosten of een andere vergoeding. Wij zullen u in alle gevallen een vrijblijvend schriftelijk voorstel doen en pas na uw goedkeuring per mail, zullen wij in overleg een ophaalafspraak inplannen. Hiervoor is het van belang dat u ons informeert over soort en hoeveelheid apparatuur, het beste via ons online contactformulier. Hier kunt u gemakkelijk aanmelden en eventueel foto’s toevoegen.

Wil u graag telefonisch informatie? Belt u dan met 0499 234000 Wij informeren u graag.