laptops hergebruik

Laptops voor hergebruik

Laat ze opknappen voor een tweede leven

Recyclen of een tweede leven?

Wilt u als bedrijf of organisatie uw oude laptops op een verantwoorde wijze laten opruimen? Dan kan professioneel en dataveilig bij Recycling Best.

Uiteindelijk moeten we verantwoord recyclen, maar vaak kunnen gebruikte laptops nog ingezet worden voor minder veeleisende doeleinden, waarschijnlijk ook die van u. Neem hier contact met ons op om hergebruik en het afvoeren van overig computerafval vrijblijvend te bespreken. Bellen met 0499 234000 kan natuurlijk ook.

Hergebruik is duurzaam

Over het algemeen is het veel duurzamer om de levensduur van apparatuur te verlengen in plaats van het produceren van nieuwe hardware inclusief het gebruik van grondstoffen, energie voor productie en logistiek. Samen met Recycling Best voorziet u automatisch in deze behoefte.

Dataveilig

Naast dat we oude laptops visueel en functioneel testen, verwijderen we ook de eventueel aanwezige data door middel van een gecertificeerd data-verwijderings-procces. Zo bent u verzekerd dat er geen privacygevoelige data achterblijft en de nieuwe gebruiker met een nieuw geïnstalleerd systeem aan de slag kan.