datacenter ontruimen

Vakkundig ontruimen

Demontage en afvoer uit serverruimte

Serverruimte ontruimen

Laat de systemen uit uw serverruimte of datacenter vakkundig demonteren en afvoeren door de professionele medewerkers van Recycling Best. Een serverruimte ontruimen doen we altijd professioneel, dus veilig en zorgvuldig inclusief alle opruimwerkzaamheden.

U kunt hierbij denken aan het afkoppelen en afvoeren van apparatuur, het verwijderen van bekabeling en het demonteren en opruimen van kabinetten en overige infra.

Alle werkzaamheden worden voor u uitgevoerd, u hoeft niets te doen, de ruimte wordt schoon opgeleverd en alle materialen worden duurzaam hergebruikt of gerecycled.

Hoe werkt het

  • Neem online contact met ons op of bel voor het maken van een afspraak ter plaatse. We nemen dan de beoogde doelstellingen en de gewenste werkzaamheden met u door voor de ontruiming.
  • Na een beschrijving van de af te voeren materialen en vaststelling van de beoogde werkzaamheden ontvangt u binnen enkele werkdagen een passende offerte van ons.
  • Na uw akkoord, beginnen we in overleg met de werkzaamheden. Onze medewerkers hebben de kennis en kunde om op een veilige manier uw opruim- en demontage project uit te voeren.
  • Bij einde van de werkzaamheden controleren we gezamenlijk de oplevering en bij goedkeuring vragen wij u af te tekenen voor de afvoer van bedrijfsafval.

De restwaarde van apparatuur

Uw apparatuur kan nog verkoopwaarde hebben. Informeer ons over de gegevens zoals merk, model en specificaties. Wij sturen u dan binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte. Indien gewenst kunnen we de kosten voor demontage verrekenen in de opbrengst van de apparatuur.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via het online contactformulier.

Uw serverruimte laten ontruimen?

Vul dit formulier in voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Wij werken door heel Nederland
  • Alle werkzaamheden worden veilig en vakkundig uitgevoerd
  • De hoogste opbrengst tegen de laagste kosten
  • Gecertificeerde en duurzame recycling
  • Vertrouwde datavernietiging inclusief registratie

Uw serverruimte laten ontruimen?

Vul dit formulier in voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Klik hier