Server Recycling

Oude servers ophalen voor recycling.

Oude Servers Ophalen

Uw wilt oude servers verkopen of u wilt er gewoon vanaf? Wij komen deze oude servers ophalen op uw locatie! Het afvoeren van oude servers inclusief alle overige ICT-apparatuur is geheel gratis vanaf 150 kg voor bedrijven en instellingen in door heel Nederland. Recycling wordt op een duurzame manier uitgevoerd en u voldoet aan de wettelijke richtlijnen. Bel ons op 0499 – 234 000 of vul het onderstaande contactformulier in.

Naast opruim- en demontage werkzaamheden nemen we alle soorten hardware, ICT-apparatuur en oude elektronica mee. U kunt hierbij denken aan PC’s, monitoren, laptops, printers, routers, switches en bekabeling. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Veilig, betrouwbaar en met de beste service.

Zo werkt het

Laat ons via het contactformulier weten om welke apparatuur het gaat en hoeveel u wilt laten opruimen. We nemen dan dezelfde dag contact met u op. De bevestiging ontvangt u per mail en halen binnen 2 werkdagen of in onderling overleg, bij u op. Wij verzorgen zowel het opruimen, verpakken als het inladen, u hoeft niets te doen. Behalve aan te geven wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring afvalstoffen voor uw administratie. Binnen 1 week ontvangt u een definitief afgetekend exemplaar met een vernietigingsverklaring.

Gecertificeerd bedrijf

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke registratie voor het afvoeren van uw computerafval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recycling volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen en draagt u bij aan een circulaire economie.

Uw oude servers Gratis laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis voor bedrijf en instelling vanaf 150 kg.
  • Inclusief opruim- en demontage werk.
  • Veilige vernietiging van uw gevoelige data.
  • Een donatie aan een goed doel bij grotere hoeveelheden.
  • Makkelijk in gang te zetten en een soepele afwikkeling.

Uw oude servers Gratis laten ophalen?

Vul hier het contactformulier in.

Klik hier