Server Recycling

Oude servers afvoeren voor recycling.

Gratis vanaf 150 kg voor bedrijf en instelling.

Oude Servers afvoeren

Recycling Best is dé specialist voor het opruimen en afvoeren van al uw netwerkapparatuur op locatie! Het ophalen van oude servers en overig ICT-afval is geheel gratis vanaf 150 kg voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Alle werkzaamheden worden professioneel en veilig uitgevoerd. Vul het online contactformulier in of bel voor meer informatie met 0499 234 000.

Naast servers verwijderen we ook meteen alle overige oude ICT. Denk hierbij aan Pc’s, monitoren, laptops, printers, routers, switches of bekabeling. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Alles zorgvuldig en snel opgeruimd door ons ervaren team van de ICT Ophaalservice.

Zo werkt oude servers ophalen

Laat ons via het onderstaande contactformulier weten welke soort en hoeveelheid apparatuur u wilt opruimen. We reageren dan snel met een vrijblijvend voorstel of meer informatie. Na uw akkoord bevestigen we altijd per mail en stemmen we het afhaalmoment met u af. Wij verzorgen het demonteren, opruimen, verpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, behalve aan te geven wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie. Indien u voor datavernietiging kiest, ontvangt u binnen 3 werkdagen een vernietigingscertificaat voor een veilige vernietiging van harde schijven.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke registratie voor het afvoeren van uw ICT-afval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recycling volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen. Hiermee draagt u bij aan de totstandkoming van een circulaire economie.

Uw oude servers Gratis laten afvoeren?

Vul hier het formulier in voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis voor bedrijf en instelling vanaf 150 kg.
  • Inclusief demontage en opruimen van alle overige hardware.
  • Veilige datavernietiging voor uw privacygevoelige data.
  • Een donatie aan een goed doel bij grotere hoeveelheden.
  • Makkelijk in gang te zetten en een soepele afwikkeling.

Uw oude servers Gratis laten afvoeren?

Vul hier het formulier in voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Klik hier