oude servers afvoeren

Oude servers afvoeren voor recycling.

Het is gratis vanaf 150 kg door heel Nederland.

Oude Servers laten ophalen

Uw wilt uw oude servers verkopen of laten recyclen? Recycling Best is dé specialist voor het opruimen en afvoeren van alle netwerkapparatuur vanaf uw locatie! Het ophalen van oude servers kan in combinatie met alle andere oude ICT-hardware en is geheel gratis vanaf 150 kg voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Alle werkzaamheden worden professioneel en veilig uitgevoerd. U voldoet daarmee aan de wettelijke en milieuvriendelijke richtlijnen. Vul het online contactformulier in of bel voor meer informatie met 0499 234 000.

We verwijderen we alle soorten afgeschreven hardware en oude elektronica. U kunt hierbij denken aan Pc’s, monitoren, laptops, printers, routers, switches of bekabeling. U geeft aan wat er weg kan en wij doen het werk. Alles netjes en snel opgeruimd door de beste ICT ophaalservice.

Zo werkt oude servers ophalen

Laat ons via het onderstaande contactformulier weten om welke soort en hoeveelheid apparatuur het gaat . We reageren dan snel met een vrijblijvend voorstel of meer informatie. Na uw akkoord bevestigen wij altijd per mail en voeren binnen uiterlijk 5 werkdagen of in overleg alle werkzaamheden uit. Wij verzorgen het demonteren, opruimen, verpakken en het inladen, u hoeft niets te doen, behalve aan te geven wat er weg kan. Bij vertrek ontvangt u een wettelijke vrijwaring voor uw administratie. Binnen 1 week ontvangt u een definitief afgetekend exemplaar en een vernietigingscertificaat als u kiest voor de vernietiging van harde schijven.

WEEELABEX Certificering

Recycling Best werkt volgens de laatste milieurichtlijnen en beschikt over een wettelijke registratie voor het afvoeren van uw computerafval. Daarnaast werken we uitsluitend met WEEELABEX gecertificeerde verwerkers in Nederland. Zo staan we garant voor een verantwoorde wijze van recycling volgens de laatste richtlijnen en een optimaal hergebruik van kostbare grondstoffen en draagt u bij aan een circulaire economie.

Uw oude servers Gratis laten afvoeren?

Vul hier het formulier in voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Klik hier

De voordelen voor u zijn:

  • Het is gratis voor bedrijf en instelling vanaf 150 kg.
  • Inclusief demontage en opruimen van alle overige hardware.
  • Veilige datavernietiging voor uw privacygevoelige data.
  • Een donatie aan een goed doel bij grotere hoeveelheden.
  • Makkelijk in gang te zetten en een soepele afwikkeling.

Uw oude servers Gratis laten afvoeren?

Vul hier het formulier in voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Klik hier