Restwaarde computers

Restwaarde computers voor recycling

Grotere hoeveelheid

Oude computers weggooien. Wat is de restwaarde?

Voordat u begint met oude computers weggooien, bedenk dan wat de restwaarde is. Uw overtollige oude computers en apparatuur hebben meestal materiaalwaarde, restwaarde of ook wel schrootwaarde genoemd. Om de kosten voor het gratis ophalen van uw oude computers en afgeschreven apparatuur te compenseren is een minimale hoeveelheid van 150 kg nodig. Dit komt overeen met ca. 15 computers met monitor, 20 laptops of 8 servers. Dus als u deze hoeveelheid apparatuur of oude computers heeft komen wij gratis oude computers ophalen.

Om vooraf een inschatting van het gewicht te maken, informeren wij u graag. Bel ons of neem online contact met ons op over de aard en de hoeveelheid apparaten/oude computers. Wij kunnen u meestal direct aangeven of wij gratis de oude computers recyclen en ophalen. Wij bevestigen dit per mail. Bij minder dan 150kg zijn de standaard ophaalkosten €59,- excl. BTW.

Veel oude computers recyclen

Indien u meer dan 500 kg oude computers of ander ICT apparatuur wilt laten ophalen voor recycling, betalen wij u een vergoeding van de restwaarde in geld of een donatie aan Kika. Bij apparatuur kunt u denken aan oude computers, laptops, routers, servers, bekabeling etc. Naast onze gratis ophaalservice ontvangt u dan ook een vergoeding voor uw afgeschreven apparaten of u steunt een goed doel. Het scheelt u weer oude computers weggooien.

De hoogte van de vergoeding voor de oude computers hangt niet alleen af van de hoeveelheid materiaal maar ook de aard van de apparaten. Zo hebben printers minder materiaalwaarde dan computers. Bel ons of neem online contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen meestal direct aangeven of een vergoeding mogelijk is. Een definitieve bevestiging van de opbrengst ontvangt u altijd per mail.

De volgende apparatuur komt niet in aanmerking voor een vergoeding:

  • Kopieerapparaat – Copiers (ca 100kg)
  • CRT Monitoren (beeldbuis van glas)
  • Wit- en Bruingoed (huishoudelijke apparaten, hifi en TV)

Waardebepaling opvragen.

Hebt u een partij oude computers af te voeren? Vraag vrijblijvend uw vergoeding op.

Hier contact opnemen

De voordelen voor u zijn:

  • De best mogelijke restwaarde incl ophalen in Nederland.
  • Verantwoorde recycling volgens wettelijke richtlijnen.
  • Probleemloze afwikkeling en snelle betaling.
  • Alleen voor bedrijf en instelling. Niet voor particulieren.
  • 0 – 150 kg = Ophaalkosten €59,- excl BTW
  • 150 – 500 kg = Gratis ophalen
  • 500 kg of meer = Waardebepaling opvragen

Waardebepaling opvragen.

Hebt u een partij oude computers af te voeren? Vraag vrijblijvend uw vergoeding op.

Hier contact opnemen