printplaten inleveren verkopen prijs

Oude printplaten

Inleveren tegen een goede prijs

Oude printplaten inleveren

Hebt u een partij oude printplaten opgespaard? Dan kunt u deze op basis van een kiloprijs inleveren en verkopen aan Recycling Best. Neem contact met ons op via 0499 234000 of vul het online contactformulier in voor het maken van een afspraak. Ons bedrijf is gevestigd in Best, vlakbij Eindhoven. Heb u een kleine hoeveelheid, dan kunt dit pakketje natuurlijk ook naar ons opsturen.

Waardebepaling

De opbrengst van printplaten wordt bepaald door de hoeveelheid en soort (edel) metaal dat erin is verwerkt. Naast goud, bevatten deze ook zilver, palladium, platina en koper. De exacte inhoud is op het oog niet te vast te stellen, maar door de ervaring worden zij onderverdeeld naar toepassing of anders; laag-, middel- en hoogwaardige kwaliteit. Een toepassing is bijvoorbeeld: moederbord, videokaart of geheugenkaart.

Laagwaardige printplaten hebben vaak een functie in huishoudelijke apparatuur of voor het verzorgen van elektrische stroom (voeding). Hoogwaardige printplaten bevatten chips voor rekenkracht en komen veelal uit computers, mobiele telefoons en professionele telecom apparatuur. Indien u een gemengde partij printplaten hebt geven wij u een prijs op basis van een inschatting.

Hoe werkt het inleveren van printplaten

Neem contact op voor het maken van een afspraak om u partij printplaten aan te leveren in Best. Wilt u vooraf een inschatting over de opbrengst? Stuur ons dan enkele overzichtsfoto’s zodat we een goede indruk krijgen van de partij. U kunt natuurlijk ook langskomen om een opbrengst te bespreken.

 

Printplaten inleveren?

Stuur hier uw foto's door en ontvang een vrijblijvend voorstel voor aanleveren in Best

Klik hier

De voordelen voor u:

  • Marktconforme dagprijzen voor uw printplaten
  • Hulp en advies bij het sorteren
  • Kleine hoeveelheid? Gewoon als pakket opsturen
  • Regelmatig printplaten afvoeren? Vraag een container
  • U kunt alle overige oude elektronica inleveren

Printplaten inleveren?

Stuur hier uw foto's door en ontvang een vrijblijvend voorstel voor aanleveren in Best

Klik hier