Electronica opruimen

Hou je werkplek opgeruimd.

Het verzamelen is jarenlang vol te houden, maar eens moet het weg.

Opgeruimd staat netjes!

Na ons bezoek aan een bedrijf of instelling om afgeschreven ICT-apparatuur op te ruimen en af te voeren, krijgen we vaak een positieve reactie op de ruimte die ervoor in de plaats komt. “Eindelijk…, dat stond er al zó lang”, is een vaak gehoorde uitspraak. Een opgeruimde werkplek geeft rust, structuur en zorgt voor een prettige, productieve werkomgeving.

Elke organisatie krijgt na verloop van tijd te maken met een opeenstapeling van verouderde of defecte ICT. Soms in verschillende hoekjes op kantoor, maar vaak is een weinig gebruikte ruimte zoals een archief, bezemkast of een stelling in het magazijn de aangewezen plek waar computerafval aangroeit.

Onze tip: gebruik een opslagbak voor de kleinere zaken en laat bij het vrijkomen van een grotere hoeveelheid meteen alles opruimen. In veruit de meeste gevallen worden apparaten, waarvan je denkt ze later nog eens te gebruiken, nooit meer ingezet. De techniek en het ontwerp veranderd namelijk zo snel, dat je oude apparaten na verloop van tijd alleen nog stof verzamelen en niemand weet waarom ze er nog staan.

Niet zelf doen, maar “laat” opruimen.

Naast de “wie bewaart, die heeft wat” gedachtegang, is vaak niet bekend waar je terecht kunt of hoe het opruimen aan te pakken is. Zelf wegbrengen naar “de stort” of in de afvalcontainer gooien is geen optie. Daarnaast zijn we druk met onze dagelijkse werkzaamheden, waardoor deze taak vooruitgeschoven wordt. Het gevolg is, een rommelige werkplek, een onafgewerkte opdracht die afleidt van de echt belangrijke zaken.

Schakel de ophaalservice van Recycling Best in. Wij zijn dagelijks onderweg door heel Nederland om bedrijven van hun rommelige opeenstapeling van oude IT af te helpen. Bij voldoende oude computers, is dit ook nog eens helemaal gratis. Anders betaald u gering bedrag aan voorrijkosten.

Niet afwachten, maar gewoon het opruimen uitbesteden. Bel ons of vul het korte formulier op de website in en de rest volgt vanzelf. Eenvoudig en zonder onverwachte kosten.