ICT laten opruimen ophalen

Laat ook uw oude ICT opruimen

Veilige datavernietiging op harde schijven

Goede (opruim) voornemens in 2020

Ook in het nieuwe jaar zullen we onze gewaardeerde dienstverlening zoals het afvoeren van oude ICT bij bedrijven en instellingen verder uitbreiden. Naast het ophalen van oude computers en alle denkbare oude ICT apparatuur, zal de afvoer van kantoorinventaris een steeds belangrijkere rol gaan spelen bij een opgeruimde werkomgeving.

Naast onze ophaalservice zal nog meer de nadruk liggen op de veilige vernietiging van uw privacygevoelige gegevens zoals deze zich op apparatuur en oude elektronica kan bevinden. We hebben niet voor niets een zorgplicht als het gaat om een steeds grotere hoeveelheid digitale data die overal om ons heen opgeslagen wordt. Recycling Best verzorgt een betrouwbare en gecertificeerde datavernietiging voor o.a. harde schijven.

Indien u Recycling Best alle overtollige of afgeschreven hardware laat afvoeren voor recycling, voldoet u direct aan de wettelijke eis om met een geregistreerd bedrijf in zee te gaan. Door gebruik te maken van de beste technieken worden tevens alle materialen gereed gemaakt voor hergebruik. Dit helpt mee om grondstoffen te besparen en is dus beter voor het milieu.

Hebt u ook het voornemen om uw oude ICT-apparatuur te laten afvoeren en wilt u meer informatie? Bel met 0499 234000 of vul eenvoudig ons contactformulier in. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Recycling Best wenst u een voorspoedig 2020!