Elektronica recycling Eindhoven

Elektronica Recycling

Het elektronica recyclingbedrijf in de regio Eindhoven

Voor elektronica recycling in de regio Eindhoven bent u op het juiste adres. Wij zijn een zakelijke dienstverlener met een jarenlange ervaring op het gebied van inzameling en recycling van elektronische apparatuur in het werkgebied Eindhoven. Of het nu gaat om de éénmalig afvoer van apparaten op kantoor of het continu inzamelen van productieafval door middel van containers voor de industrie.

U kunt bij Recycling Best terecht voor zowel informatie en advies, als ook een complete uitbesteding van uw afvalstroom waarbij wij de regie en uitvoering voor onze rekening nemen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Printplaten elektronica

Complete apparaten en onderdelen

U kunt bij ons terecht voor recycling van alle soorten elektronische apparatuur zoals computers, laptops, monitoren, printers, telefoons, smartphone en elektromotoren. Verder ook voor onderdelen van apparaten zoals printplaten, accu’s, voedingen, adapters en kabels. Al deze apparaten en onderdelen bevatten waardevolle materialen die op een goede manier hergebruikt kunnen worden en waarmee u kunt bijdragen aan een toekomstige circulaire economie.

Recycling Best is tevens uw partner voor alle opruim- en demontage werkzaamheden van apparaten inclusief metaalafval in de regio Eindhoven. Op zoek naar een betrouwbare partner voor het snel en veilig opruimen van apparaten of metaal? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Elektronica Recycling nodig?

Vraag hier vrijblijvend informatie en advies op voor uw éénmalige opruiming of recyclingvraagstuk.

Klik hier

De voordelen voor u:

  • Goede informatie met een complete uitvoering
  • Efficiënte bemiddeling of vermarkting van uw materialen
  • Wij werken alleen met gecertificeerde verwerkers
  • Onze kennis en kunde in uw voordeel
  • Voor bedrijf en instelling door heel Nederland

Elektronica Recycling nodig?

Vraag hier vrijblijvend informatie en advies op voor uw éénmalige opruiming of recyclingvraagstuk.

Klik hier