container elektronica afval

Container voor elektronica afval

Wij helpen met laden of tijdelijk plaatsing om zelf te vullen

Afvalcontainer voor oude Elektronica

Naast een éénmalige opruiming van uw ICT-afval, kunt u bij een regelmatige afvoer ook kiezen voor een handige afvalcontainer. Na de plaatsing geeft u zelf aan wanneer deze vol is om te wisselen voor een lege. Indien gewenst kan de container direct gevuld worden op locatie. Onze chauffeur helpt met inladen en neemt het materiaal dan direct mee.

Welke container kiezen?

Het formaat en de hoeveelheid containers bepalen we aan de hand van de omvang van het af te voeren computerafval. Wij adviseren u graag over de juiste container voor uw opruiming. Bel 0499 234 000 of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Wat kunt u afvoeren?

Naast oude computers, laptops, servers, monitoren, printers en alle overige randapparatuur kunnen ook vertrouwelijke materialen zoals harde schijven, tapes en archiefmappen veilig opgeslagen worden. Lees onze informatie over de vernietiging van harde schijven. Daarnaast kunnen we in overleg ook overige materialen zoals kantoormeubilair en incourante goederen afvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer wordt uw container geplaatst, gewisseld of opgehaald?

Nadat u onze offerte schriftelijk goedkeurt, kunnen we binnen 2 werkdagen plaatsen op uw locatie. We hebben dan afgesproken of we de containers direct vullen, tijdelijk laten staan zodat u zelf rustig kunt vullen of dat we over gaan tot een vaste plaatsing. Het moment van wisselen of ophalen van een volle container bepaalt u zelf via een volmelding.

Wat kost een container?

Bij een eenmalige plaatsing rekenen we met 2 soorten kosten namelijk voorrijkosten bij plaatsen of ophalen en eventueel verwerkingskosten. Onder deze laatste vallen bijvoorbeeld de kosten voor het verwerken van oude beeldschermen of apparatuur met batterijen. Alleen bij vaste plaatsing (minimaal 12 maanden) rekenen we ook nog met een voordelig huurtarief. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte per mail.

Wat gebeurt er met de materialen?

Nadat we de containers hebben opgehaald, wordt de inhoud gesorteerd voor duurzame recycling en worden archieven en datadragers gecertificeerd vernietigd.

Afvalcontainer nodig?

Makkelijk en snel een container bestellen of vrijblijvend informatie opvragen.

Klik hier

Uw voordelen op een rij:

  • Makkelijk in gang te zetten. Direct laden, korte of lange periode
  • Alle soorten ICT en elektronica afval. Apparaten of onderdelen
  • 100% gecertificeerde vernietiging van archieven of datadragers
  • Snelle reactie van enkele werkdagen door heel Nederland
  • Duurzame gecertificeerde recycling volgens Europese wetgeving

Afvalcontainer nodig?

Makkelijk en snel een container bestellen of vrijblijvend informatie opvragen.

Klik hier