3-12-2021 / Margriet - Lukaskerk / Den Haag

10

Ervaring: Snelle reactie op de mail, snelle actie om kopieermachine op te komen halen.

Aanbeveling: ja

2-12-2021 / Bas - Zuiderhuis / Moust

10

Ervaring: Snel contact, duidelijke afspraken. Sneller ingeladen dan dat ik het verzameld had ;)

Aanbeveling: ja

19-11-2021 / Lisanne / Schiphol

10

Ervaring: Wij hebben als bedrijf zijnde een grote stapel met equipment laten afvoeren en vernietigen door Recycling Best. Wij zijn zeer tevreden dus zeker een aanrader! Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers en doen hun werk goed!

Aanbeveling: ja

17-11-2021 / Bart / Kerkdriel

10

Ervaring: Op tijd, volgens afspraak!

Aanbeveling: ja

20-10-2021 / Eelco / Den Bosch

9

Ervaring: Recycling Best heeft bij ons snel een aantal computers opgehaald. Vriendelijk in de communicatie en we waren meteen kwijt waar we vanaf wilden.

Aanbeveling: ja

16-8-2021 / Astrid - CapsNobel / Breda

10

Ervaring: Ze kwamen elektrische apparaten van ons bedrijf ophalen. Het wordt netjes binnen opgehaald met een grote kar. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Netjes geregeld.

Aanbeveling: ja

29-7-2021 / Denise Maassen - KVTH / Rosmalen

10

Ervaring: Nadat we de afspraak hadden gemaakt vonden we in het archief nog een oude monitor. Dat was geen probleem: de chauffeur nam het voor ons mee, tegen een zeer kleine meerprijs.

Aanbeveling: ja

6-7-2021 / Babette - Prospeqtive / Eindhoven

9

Ervaring: Contactformulier ingevuld voor verdere informatie zoals kosten ed. Snelle reactie en duidelijke antwoorden waarnaar er snel een ophaalmoment werd ingepland. Alles is kort en krachtig verlopen. Spullen zijn opgehaald en binnen enkele dagen lagen de certificaten al op de deurmat en in de mailbox.

Aanbeveling: ja

8-6-2021 / Ian Thompson - Deutsche Internationale Schule Den Haag / Den Haag

10

Ervaring: Goede contact, snelle antwoorden, zeer behulpzaam. Flexibel mbt ophalen methode en tijd - uitstekende service!

Aanbeveling: ja

31-5-2021 / Celia Klaverkamp - DeMul Binnenafbouw / Boven Leeuwen

8

Ervaring: Netjes en beleefd en alles keurig opgehaald

Aanbeveling: ja

Deze beoordelingen worden verzameld door klantenvertellen.nl.