16-8-2021 / Astrid - CapsNobel / Breda

10

Ervaring: Ze kwamen elektrische apparaten van ons bedrijf ophalen. Het wordt netjes binnen opgehaald met een grote kar. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Netjes geregeld.

Aanbeveling: ja

29-7-2021 / Denise Maassen - KVTH / Rosmalen

10

Ervaring: Nadat we de afspraak hadden gemaakt vonden we in het archief nog een oude monitor. Dat was geen probleem: de chauffeur nam het voor ons mee, tegen een zeer kleine meerprijs.

Aanbeveling: ja

6-7-2021 / Babette - Prospeqtive / Eindhoven

9

Ervaring: Contactformulier ingevuld voor verdere informatie zoals kosten ed. Snelle reactie en duidelijke antwoorden waarnaar er snel een ophaalmoment werd ingepland. Alles is kort en krachtig verlopen. Spullen zijn opgehaald en binnen enkele dagen lagen de certificaten al op de deurmat en in de mailbox.

Aanbeveling: ja

8-6-2021 / Ian Thompson - Deutsche Internationale Schule Den Haag / Den Haag

10

Ervaring: Goede contact, snelle antwoorden, zeer behulpzaam. Flexibel mbt ophalen methode en tijd - uitstekende service!

Aanbeveling: ja

31-5-2021 / Celia Klaverkamp - DeMul Binnenafbouw / Boven Leeuwen

8

Ervaring: Netjes en beleefd en alles keurig opgehaald

Aanbeveling: ja

29-4-2021 / Robert / Zeewolde

10

Ervaring: Zaken netjes opgehaald en certificering vernietiging op tijd geleverd.

Aanbeveling: ja

14-4-2021 / Ruud - Stichting Envida / Maastricht

10

Ervaring: .

Aanbeveling: ja

2-4-2021 / EMMY - IGC-GROUP BV / TILBURG

10

Ervaring: Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Snelle offerte en snel opgehaald

Aanbeveling: ja

18-3-2021 / Marja - Grafisch Atelier Alkmaar / Alkmaar

7

Ervaring: prettig dat de spullen werden opgehaald. We zaten ermee in onze maag. Ik hoop dat het ook inderdaad bruikbaar is voor recycling en niet op een grote hoop beland.

Aanbeveling: ja

17-3-2021 / marco Kramer - Kramer Marine Engineering BV / Dordrecht

8

Ervaring: Goed, De Plotter/Copier is volgens afspraak opgehaald

Aanbeveling: ja

Deze beoordelingen worden verzameld door klantenvertellen.nl.