bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Alle oude ICT hardware bij elkaar en afvoeren.

Oude ICT-apparatuur laten afvoeren tijdens bedrijfsverhuizing.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom bedrijven of organisaties verhuizen. We willen groter, kleiner of een overname zorgt dat locaties samengaan. In Nederland gebeurt dit zo’n 20.000 keer per jaar. Één ding hebben deze verhuizingen gemeen; er komen altijd oude overtollige apparaten te voorschijn. Oude computers, laptops, monitoren, printers, noem maar op. Iedere organisatie heeft doorlopend te maken met het afvoeren van overtollige ICT-apparatuur. Alleen nu is er één verschil, een verhuizing heeft een datum… en dan MOET het weg.

Recycling Best is flexibel en kan op korte termijn al uw oude hardware komen opruimen en afvoeren. Overal in Nederland.

Plannen en voorbereiden

Een verhuizing kan stressvol zijn. Men dient immers met heel veel zaken rekening te houden. Een belangrijk aspect is dan ook de voorbereiding. Hieronder vindt u de aandachtspunten om de afvoer van oude apparaten goed te regelen:

  • Geef zo snel mogelijk aan ons door per welke datum het pand opgeleverd moet worden. Wij reserveren deze datum vrijblijvend.
  • Welke apparatuur en welke hoeveelheid wilt u afvoeren. Een indicatie is vaak al voldoende.
  • Laat u alle werkplekken door ons loskoppelen en opruimen of doet u dat zelf?
  • Op welke plek en wanneer zet u alles bij elkaar? Is deze plek goed bereikbaar met bijvoorbeeld rolkarren?
  • Zet u alles los bij elkaar of stapelt u het op pallets zodat ophalen maar kort hoeft te duren.
  • Twijfelt u over wat er allemaal mee kan? Vraag het ons gerust.
  • En niet onbelangrijk. Wat gebeurt er met data op de computers?

Veiligheid en datavernietiging

Bij Recycling Best is uw privacygevoelige- of bedrijfsdata zoals deze aanwezig kan zijn op computers, laptops of telefoons in goede handen. U draagt als verwerker van deze data de verantwoordelijkheid volgens de wet AVG. Wij vernietigen 100% vertrouwd en inclusief certificaat. Informeer naar de mogelijkheden voor de vernietiging van o.a. harde schijven.

Contact opnemen

Om de afvoer in gang te zetten of informatie op te vragen, neemt u bij voorkeur contact op via het contactformulier of bel met 0499 234 000 voor een specifieke vraag.